donderdag, juni 3

Kennen jullie hem al?

Hallo bezoekers, daar zijn we weer!
Mijn homeboy Samy gaat eens in de zoveel tijd een nieuwe artiest onder de aandacht brengen waarvan jullie misschien niet gehoord hebben maar die jullie zeker wel moeten (leren) kennen. Vandaag is aan de beurt: K'naan

Misschien hebben jullie al eens van hem gehoord omdat hij de laatste tijd steeds bekender wordt (heel terecht)! Deze gast heeft een heel aparte stijl die zeer waarschijnlijk gelijk in je smaak valt als je hem 1 keer luistert en anders kan je beter stoppen met muziek luisteren. Zijn stem en flow gaat echt te ver en je hoort duidelijk dat hij steeds beter wordt, dat hoor je heel erg op het album “Distant Relatives” 
van Damian Marley en uuhh op de 2 nummers 
“Tribal war” en “Afrika must wake up”. Daarvoor had hij al de eer om in de studio van Damian Marley zijn eerste twee albums op te nemen (wat trouwens ook de studio van Bob Marley was), hoe gruwlijk is dat!!
Hij heeft nu ook een anthem voor het WK 2010 gemaakt, genaamd “Wavin Flags”. Deze is vervolgens geremixed door Will.I.Am en David Guetta om de track nog meer shine te bezorgen. 
Hieronder zijn volgens mij zijn vetste clips:

Dreamer:
T.I.A.



Koop/download zijn laatste album "Troubadour" voor meer bewijs en laat 
ff weten hoe gruwlijk jij K'naan vindt, want –wait for it- OOK JOU MENING TELT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten