vrijdag, oktober 22

Kennen jullie haar al?

Af en toe willen we Op De Zolder een (nieuwe) artiest onder de aandacht brengen waarvan jullie misschien niet gehoord hebben maar die jullie zeker wel moeten (leren) kennen. Vandaag is aan de beurt: Nicki Minaj


Nicki Minaj, Nicki Minaj, Nicki Minaj. Wat een chick! De mooie, originele, lekkere, veelzijdige, geile, getalenteerde rapster van Young Money gaat overnemen. 
Haar clips en rap/zang stijl zijn zo focking origineel, je kan er niet omheen. En anders kan je niet er omheen hoe focking sexy ze is. Ze is al een tijdje echt blazin maar het is de laatste tijd wel heel duidelijk dat zij net als Drake keihard gaat aanslaan. Ik denk dat binnen 1 jaar je zusje, nichtje en/of buurmeisje de nummers van Nicki Minaj kent. Dus zorg dat je nu indruk maakt op je vrienden door deze clips en tracks aan je vrienden te verspreiden want over een jaar is het played-out. Naja, voor de rest komt er niet meer zinnigs uit dan dat ze focking lekker is en kankergoed rapt en een hele originele stijl heeft. Dus maak zelf even kennis met Nicki Minaj.
Your Love

Massive Attack ft. Sean Garrett



Check deze filmpjes en laat weten wat je van deze heldin vindt, want OOK JOUW MENING TELT!


PS: Nicki Minaj is bi, haha focking meesterlijk! En wil iemand aan Birdman aka Baby zeggen dat hij moet oprotten uit al die clips. Hij zit met zijn hoofd in bijna elke Young Money clip.

1 opmerking: