vrijdag, juli 16

Waarom is Rick Ross een BOSS? (2/4)

Één opmerking van mijn vrienden over hoe Rick Ross bijna elke dag een clip uitbrengt heeft er naartoe geleid dat ik in een 4-delige item bespreek waarom Rick Ross een BOSS is. In deel 2 bespreken we de clips van zijn 2e album Trilla (2008).

The Boss ft. T-Pain
Iedereen weet dat de meerderheid van de rappers (zeg maar 90%) overdrijft, een rol speelt of gewoon keihard tegen zijn luisteraars liegt. Rick Ross niet. Zijn clips en teksten voelen aan als een real life documentaire, die je meeneemt in het leven van een ware BOSS.
LET OP: Hij slaat die bloedgeile chick in het begin, alsof het niks is, weg omdat hij gefrustreerd is over een wanbetaling van één van zijn werknemers. Wanneer deze niet van plan is direct te betalen handelt een young boy met hem af. De werknemer kan niks tegen de vernedering doen, want hij weet met wat voor een BOSS hij te maken heeft, en zijn vriendin blijkbaar ook. Dan is er natuurlijk nog de gouden ketting van zijn eigen hoofd. Een prachtige sierraad die hij zich waarschijnlijk heeft kunnen veroorloven door tussen de twee albums door keihard op zijn grind te blijven. Allemaal omdat hij zo'n BOSS is.

Speedin ft. R. Kelly
Na hosselaars anthems als “Hustlin” en “Push it” laat Ricky Rozay met deze twee singles van zijn 2e album zien dat hij ook voor de vrouwen muziek kan maken. En wie kan je daar beter bij halen dan T-Pain en natuurlijk Mr. R. Kelly.
LET OP: Zijn kentekenplaat is een bewijs van Rick Ross’ status. Let ook op hoe hij het raam open doet en hoe bazig hij tegen de agent praat. Word ik ook maar, elke keer als ik van een brug spring, opgevangen door een speedboot met lekkere chicks erop. Maar je weet hoe Ricky doet. BOSS.

Bij deze clips is het officieel. Deze man weet heel goed waar hij mee bezig is en is niet bang om all-out te gaan in de beelden van zijn clips, om met de wereld zijn avonturen te delen. Grote namen als R. Kelly en T-Pain, die beide een uitstekende gastbijdrage leveren, zorgen dat je muzikaal nog meer waardering krijgt voor Ricky Rozay en dat meisjes natuurlijk ook oor voor hem hebben. Kom snel weer terug voor deel 3, want dan bespreken we de clips van zijn album Deeper Than Rap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten